top of page
IMG_20170417_163918_026.jpg

NIEUWS & MEDIA

Aankondigingen. Interviews. Persberichten. Artikelen en andere nieuwtjes...

Nieuws: Welkom

SAMENWERKING MET VAN
GOGH ART GALLERY - MADRID

September 01, 2021

Na veel over en weer gesproken te hebben, kan ik met veel plezier bekend maken dat de samenwerking met Van Gogh Art Gallery in Madrid officieel is! Ik kijk er enorm naar uit om hiervoor nieuw werk te maken. Tevens gaan zij een paar van mijn schilderijen vertegenwoordigen tijdens de kunstbeurs ArtMarbella 21 in november aanstaande.

www.vangoghartgallery.es

th (1)_edited.jpg
Mesa-de-trabajo-48-100-1_edited.jpg

KUNSTBEURS ARTMARBELLA ISM VAN GOGH ART GALLERY

September 01, 2021

Tijdens deze tiendaagse kunstbeurs, van 4-14 november, zal Van Gogh Art Gallery mij met nog een aantal andere kunstenaars vertegenwoordigen. Tegelijkertijd zal er een grote designbeurs zijn.

www.marbellafair.com

Nieuws: Nieuws
DigitaleafbeeldingLAW2021_edited.jpg

AANKONDIGING

OPEN HUIS TIJDENS HET LANDELIJK ATELIERWEEKEND

26 & 27 JUNI 2021

Tijdens het Landelijk Atelierweekend bent u van harte welkom op zaterdag 26 en zondag 27 juni 2021 van 12:00 tot 17:00 uur. Dit weekend heb ik ingevuld met een OPEN HUIS waarin u vrijblijvend kunt binnenlopen om kennis te maken met mij en mijn werk. Er is een sfeervolle expositie en u kunt een unieke blik werpen in mijn atelier met een preview van schilderijen in wording en voorbezichtiging van een nieuw werk uit de Frozen in Time serie.

Aansluitend kunt u mooi wandelen/fietsen in de omgeving of bezoek het Hunebedcentrum waar ook een van mijn schilderijen is te bewonderen.

Nieuws: Nieuws
Anja_Stuurman-Tree Creatures on a Foothi

TREE CREATURES WINT INTENATIONALE TENTOONSTELLING NATURE

24 april 2021

"A wonderful style working with oils...very unique and soothing quality...a sense of calm and peace...for Nature Earth Day 2021 to be the winning ideal, congratulations!" (jury)

Hierboven een stukje uit het jury commentaar tijdens de opening van de tentoonstelling Nature. Ik was al ontzettend blij dat mijn inzending geselecteerd werd. Dat ik even later te horen kreeg bij de 3 finalisten te zitten, wat geweldig was en dan nog winnen ook! Super bericht dat mij een heerlijke boost geeft! Er zitten zulke prachtige en sterke werken tussen. Voel mij vereerd en dankbaar door dit internationale gezelschap.

De tentoonstelling is online te zien tot 31 mei en zeer zeker de moeite waard!

www.internationalonlineartcollective.com

Nieuws: Nieuws

EXPOSITIE NATURE

Onze natuurlijke wereld is geweldig en voor menig kunstenaar een grote inspiratiebron. Na een oproep, met vele inzendingen, hebben de curators een selectie gemaakt. Deze expositie toont 49 kunstwerken van beeldend kunstenaars uit 33 landen wereldwijd - waaronder mijn schilderij Tree Creatures on a Foothill.  NATURE zal op Earth Day officieel geopend worden. Deze virtuele tentoonstelling is samengesteld door de curators van de International online Art Collective.

XPO Nature 2021.jfif

TREE CREATURES ON A FOOTHILL
GENOMINEERD

Tree Creatures on a Foothill
Olieverf op doek | 2018 | 50x70 cm.


Met trots kan ik meedelen dat dit schilderij uit de vele inzendingen is geselecteerd en inmiddels zelfs genomineerd voor de internationale expositie NATURE welke geopend wordt op Earth Day 22 april.Anja_Stuurman-Tree Creatures on a Foothi
Nieuws: Nieuws
bottom of page